donderdag 6 augustus 2009

laatste stukje rijden van oost naar west

Vandaag hadden we zo'n 380 km voor de boeg en iedereen zat nog flink slaperig voor zich uit te staren.
We zijn dus om half negen gestopt bij de Twin Falls om een kort stukje te wandelen en de watervallen te bekijken. Het was een lekker stukje en het zag er zoals bijna alles hier weer mooi uit, terug in de camper was iedereen wat meer wakker en kregen ze weer praatjes.

Onderweg zijn we ook nog gestopt bij Hazelton Old Town hier zou een nagemaakt indianen dorp zijn en het leek ons weel leuk voor Twan om daar even een kijkje te nemen , helaas het sloeg helemaal nergens op en binnen 5 minuten waren we al weer onderweg.

Ondertussen begon iedereen wel trek te krijgen want we hadden nog steeds niets gegeten, dus de auto maar op een pickknick plek lang de weg gezet en een brunch genuttigd. Daarna maar in een keer doorgereden naar Prince Rupert, eerst ons aangemeld bij de campground (deze was besproken) en daarna maar de stad in.

We wilden de tickets vast halen voor de overtocht morgen, maar helaas die kregen we niet mee, wel is alles gecheckt dus we hoopten stiekem dat we later mochten arriveren, maar helaas we moeten gewoon 2 uur van te voren aanwezig zijn.
Dit betekent dat we ons om half 6 moeten melden en dat terwijl we pas om half 8 gaan varen. We gaan er vandaag dus vroeg in en de wekkers zijn gezet, 2 keer zodat we ons niet kunnen verslapen. We hebben de hele vakantie al mooi weer en we hopen morgen ook weer een zonnige dag, zodat we lekker van de Inside Passage kunnen genieten.
We zijn "verry lucky",iedere Canadees die we tegen komen zegt het steeds weer, normaal regent het hier in Canada veel meer, maar tot nu toe brengen wij de zon steeds mee. Laten we hopen dat dat zo blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten