woensdag 12 augustus 2009

De eerste laatste dag in Vancouver

Vandaag een zonnige dag in Vancouver. Nog niet de wekker gezet want dat leek ons niet nodig naast de weg die de Lions Gate bridge op gaat. Die maakt 's morgens genoeg herrie.
Wel jammer dat we onze vakantie afsluiten met stad geluiden maar wel heel lekker zo centraal.

Vanmorgen eerst naar de Capilano Suspension bridge geweest. Deze gaat om 09:00 uur open en toen stonden we er al. Is best wel leuk om te doen. Alleen werd het steeds drukker en dan is het ook direct minder leuk.

Daarna zijn we naar het Lynn Ecological Park geweest voor een korte wandeling (tip van Yvonne en Robert-Jan). Ook dit was een leuk park en zoals gezegd met lekker weer is het ook leuk wandelen.

We hebben nog wel een poging gedaan om met de camper Vancouver in te gaan. We stonden echter iedere keer weer vast in een file en zo sociaal als de Canadezen tot nu toe zijn geweest zo a-sociaal zijn ze in de file in Vancouver. Dus snel weer terug naar de campground.

De jongens willen heel graag zwemmen dus om 3 uur waren we weer terug op de campground om lekker te zwemmen en om een start te maken met het laatste bier en de wijn op te drinken.

Morgen pakken we wel de bus naar Vancouver.

Vanavond eten we bij de Cactus Club of Earls, Max mag kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten