dinsdag 11 augustus 2009

in Vancouver , bij een earls look alike



Vandaag was de planning om op het enorme lange strand van Vancouver Island te gaan liggen. Lekker uitrusten van de afgelopen weken. Helaas, net zoals gisteren en eergisteren blijft het regenen.
We hebben dus een mooie boswandeling gemaakt naar een strand, daar een beetje over rotsen geklommen en zijn daarna zijn we naar Vancouver gegaan.
We hadden voor donderdagavond een cam[ground geboekt tegen/in Vancouver gereserveerd. Deze hebben we nu maar voor 3 nachten genomen. We willen nog wat zien van Vancouver.
De eerste verrassing was dat er op 500 meter afstand een Earls restaurant zat. Helaas, toen de tomtom liet zien waar het was bleek dat het 500 meter hemelsbreed was. We moeten een brug over en het is dus ongeveer een uur lopen.
Gelukkig vonden we nog een Earls look alike restaurant, Ook zeer geslaagd.
Morgen gaan we Vancouver en omgeving verkennen.

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij staan de verkeerde personen op de foto, als het in een Earl's look-a-like is ! Ik had liever een foto van een paar serveersters (en vooruit, Max en Redmer in het midden daarvan) gezien ! Kreeg je sms gisteravond laat (ik zag hem pas vanmorgen), maar ik zet hem ook op de lijst ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo allemaal
    Wat een mooie Foto's van dat walvis spotten en die mooiepakken en de tweede piloot aan boord,
    wat een belevenis.En die foto in het restaurant
    met de Canedian Police in het midden.Jammer dat
    jullie nu de laatste dagen nog wat regen hebben'
    nou het regent hier vandaag ook de hele dag al.
    Groetjes (o)ma en (o)pa,

    BeantwoordenVerwijderen