woensdag 5 augustus 2009

deel 2 naar het westen toe, campground smithers, tyhee lake

's Ochtends om kwart voor 8 wegreden richting Smitthers, dit is ongeveer zo'n 320 km rijden (we hebben trouwens al zo'n 3500 km gereden)
Na een uurtje even ontbijtje gepakt bij de Sub Way, dit smaakte zo goed dat we voor de lunch ook maar een Sub Way hebben opgezocht. Verder hebben we niet zoveel gedaan, af en toe stoppen langs de weg om van een uitzicht te genieten.

We kwamen in de middag aan in Smitthers waar we boodschappen hebben gedaan en hebben gewinkeld, daarna een campground met de naam Yahee Lake opgezocht, dit keer met helemaal niks, alleen douches en wc (nou ja wc, er stond een pot op een gat en als je moest poepen hoorde je hem met flinke vertraging vallen), maar de kids hebben lekker gezwommen in het meer.



Volgens Twan was dit een heel vies meer omdat er
modder op bodem lag, Al snorkelend (zie foto, Twan kan lopend snorkelen) vond hij wel nog even 25 $cent. Zo vies was het water.
s' Avonds weer lekker bbknoeien, helaas geen kampvuur (in heel Britisch Colombia is open vuur verboden) maar wel lekker gezellig.


Vroeg naar bed want donderdag gingen we weer vroeg op pad, deze keer reden we om half 8 de campgound af.




We hebben hier wel mobiel bereik maar pas bij de 4e poging werd het MMs bericht verzonden. De afgelopen dagen hebben we we vrijwel geen mobiel bereik gehad.

2 opmerkingen:

  1. Hallo,

    hier nog een laatste groet vanuit de states.
    Wij zitten nu op het vliegveld in Las Vegas te wachten totdat we aan boord kunnnen.
    Jullie nog een hele fijne vakantie verder en met veel wildlife nog onderweg te bewonderen voor jullie.
    We zijn benieuwd naar jullie foto's,ik neem aan dat je nieuwe camera goed bevalt Reddy en dat je er mooie foto's mee hebt gemaakt.

    Groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi hoi,

    Wij vertrekken vanmorgen naar Frankrijk. We hebben een laptop kunnen lenen van Kenneth zijn werk maar ik weet niet zeker of we daar internet hebben. We proberen jullie nog steeds te volgen. Geniet in ieder geval van die laatste week en zogauw we thuis zijn zullen we bellen. Dinsdag zullen we het in ieder geval op het "zuipen" zetten. hahaha (zou Max trouwens ook op onze kinderen kunnen passen???? ah ah alsjeblieft)

    Dikke kus,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen