donderdag 30 juli 2009

nog in canmore , in een hoosbui.


Na een koude nacht, en dus lekker geslapen te hebben nemen we de stapel folders door en kiezen ervoor om naar het zuiden te rijden. Daar kunnen we weer op touwen tussen de bomen zweten. Helaas daar aangekomen was het in onze ogen klein en duur. Dus dat gaan we niet doen. Via de landkaart gaan we naar een Olympisch dorp omdat de tomtom deze weg helemaal niet kent. Hoezo 99,9% dekking van de wegen in Canada???
Ook zijn de verkeersborden hier prut, we zijn er dus een paar keer de afslag voorbij gereden voordat we zagen waar we heen moesten. Zo'n scenic-route wordt dan ineens niet zo scenic meer. Het dorp was wel aardig om te zien, nietzo bijzonder. Er zijn wel veel ski mogelijkheden in de omgeving.
Ondertussen is het flink gaan hozen en zijn we terug op de camping voor onze nacht rust. Nu maar hopen dat het de komende dagen droog wordt omdat we geen zin hebben om onze nieuwe regenjassen te testen op waterdichtheid.
Onze buren zeiden dat het hier altijd regende. Ondanks dat Claudia ook hier weer de locale huizenmarkt aan het verkennen is, en diverse opties wilt nemen, valt deze streek valt dus af.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten