vrijdag 10 juli 2009

D-day - 7


Het valt niet mee om een foto van iedereen te publiceren met goedkeuring van de persoon zelf, maar volgens mij is het wel aardig gelukt.

We hebben gisteravond voor de zekerheid toch maar de stoelen in het vliegtuig vastgezet, jammer alleen dat je hier weer extra voor moet betalen. We hebben erg getwijfeld of we het zouden doen, maar nu weten we tenminste zeker dat we bij elkaar zitten. Wel zo gezellig als je ruim 9 uur moet vliegen.

We krijgen nu toch ook wel allemaal de kriebels, het komt nu toch wel aardig dichtbij. De jongens zijn al vrij, de oudste twee moesten vanmorgen alleen nog even hun rapport ophalen. Daarna nog even een "KNAL ROZE" koffer gekocht voor "mams" en wie loopt er mee de winkel uit een puber van 1.87m. Ik mag ook echt niets voor mezelf hebben.

De lay-out is nog niet zoals het zou moeten zijn, maar aan het eind van de vakantie hebben we vast wel onder de knie hoe het allemaal werkt.

4 opmerkingen:

  1. He leuk dat we jullie avonturen hier kunnen gaan lezen! Gaan we doen hoor.
    Een prettige vakantie en veel foto's maken graag.
    Groetjes xxx-jet
    ja plus fam, maar ik begreep zojuist van Mark dat hij al een berichtje had gestuurd maar was vergeten mij te vertellen dat jullie dit gave blog hebben aangemaakt) Voor straf gaat hij nu 2 wkn zonder electriciteit, stromend water en toilet in een tentje op de hei... zal hem leren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo heel leuk om de reis met jullie te delen we zijn heel benieuwd goede reis en heel veel plezier
    veel liefs voor allemaal van Oom Marten en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tante Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Claudia,Reddy,Max,Chris en Twan,
    Nog 1 nachtje slapen en dan begint de grote reis.
    Wij wensen jullie een goede vlucht en heel veel
    plezier.

    Groetjes van Ma & Pa.

    BeantwoordenVerwijderen