vrijdag 31 juli 2009

bij lake louise, nog geen campground, weer terug in Golden

We hebben een beetje pech dat men in Alberta een lang weekend vrij heeft en in BC is men vandaag ook vrij.
Het is dus flink druk onderweg en in de parken. Vandaag gewandeld in Banff en een wandel route genomen langs 2 kleine watervallen. We hebben niet de highway 1 genomen maar een scenic route (highway 1A), die we vanaf nu Xienix route zullen noemen. Wel heel een mooie omgeving maar echt geen enkel wildlife te zien. Wel een opstopping op de snelweg waar we onze 2e beer
zagen.
De beer in Canmore was trouwens nieuws in de krant, zo vaak gebeurd het dus niet.
Op de foto lake Louise, echt heel mooi maar ook hier heel druk. Volgens planning gingen we terug naar Yoho national park opzoek naar een campground. Helaas alles vol of was afzichtelijk.
Uiteindelijk geeindigd in Golden, waar we weer gratis internet hebben. We hebben een paar oudere berichten bijgewerkt.

Het is hier trouwens ook weer 10 graden warmer als in Banff.
Morgen weer Yoho in richting Jasper. Voorlopig dus weer enkel twitter en MMS updates

5 opmerkingen:

  1. Gaaf hoor, dat raften ! Is duidelijk goed bevallen. Ben wel HEEEL benieuwd naar die familie-foto ! Je hebt toch weer internet op de camping ?

    Jammer van die drukte, zo hebben wij hier in Rapid City een week lang het grootste biker event van Amerika ... Je kan niet alles plannen ... Overigens hadden wij natuurlijk onze plekjes wel al besproken, dus dat was het probleem niet.

    Gaaf, dus al 2 keer een beer gezien nu. En de mooiste momenten zijn als je het niet verwacht, zoals met die hertjes. Dat is natuurlijk helemaal geweldig.

    Have fun !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haaalllllooooo!!!!!!!Goooeeeiemoooorgen!!!
    Eindelijk kan ik weer jullie blog lezen en een reaktie plaatsen. Je zal wel niet gedacht hebben (he Claudia?!) maar we hadden hier grote laptop problemen. Kenneth heeft nu die van zijn werk meegenomen en nu kan ik weer op internet. Begon al ernstige ontwenningsverschijnselen te krijgen. Maar genoeg hierover. Super dat jullie al wildlife hebben gezien en hebben geraft. Heel nieuwsgierig naar alle foto's. Hoeveel hebben jullie er tot nu toe genomen? Gaan jullie ons record verbreken? Moet zeggen dat de lengte van de dagverslagen echt niet tegenvallen hoor. Krijg ook de indruk dat de ene keer Claudia schrijft en een andere keer Redmer, klopt dit. Ik vond het echt heel leuk om te doen (mis het zelfs een beetje) en het is zo leuk om het later terug te lezen. Hou het zeker vol hoor, het is zoveel meer waard als je strakjes weer thuis op de bank zit.
    Dikke kus,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo,

    Lake Louise ziet er zeker prachtig uit.
    Maar wat die beren beterft heb je er ook foto's van?
    Raften leek ons ook erg leuk, klonk als serieus wild water!
    Verder de groeten uit Kayenta (Monumrnt Valley)en genieten verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo geluksvogels, Wat hebben jullie het fijn
    mooi weer af en toe een hoosbuitje maar meerendee
    zon.Enjullie zien heel veel en doen een hele boel
    indrukken op. Nu wij genieten al van jullie verslagen.We beleven hetgewoon mee. Nou verder nog heel veel plezier,groetjes en een dikke kus.
    Pa en Ma.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hallo luitjes, alles goed daar
    ik hoop niet teveel onweersbuien of brandhaarden in de buurt.
    Hier is het nu toch volop zomer. Dus wij boffen weer thuis. Alhoewel jordi nog steeds geen scooter heeft hoor de planning is nu weer in de week van 10 augustus. Tja geduld geduld.
    Tegen de tijd dat jij thuis bent Max moet het onderhand wel gelukt zijn hoor.
    groetjes van ons allemaal

    BeantwoordenVerwijderen