woensdag 22 juli 2009

Terug naar vaste land

We hadden een campground in Nanaimo. Deze ligt aan zee en we konden dan ook zwemmen in zee.

Op de foto staan we te wachten op de boot terug naar Vancouver.

Aangekomen in Vancouver doorgereden naar Harrison Hot springs. Daar wilde we in gezond water gaan zwemmen. Helaas heeft de commercie ook hier enorm toegeslagen. Het zeer hete, stinkende water uit de grond werd opgevangen en doorgepompt naar een resort die het alleen recht had. Voor de gemeenschap was er nog wel een klein openbaar zwembad met dit heilzame goedje, maar we hadden geen zin om wederom $35 te betalen om te kijken of het werkt.

Daarna doorgereden naar Hope Is een stadje van nix maar wel de stad waar Rambo 1 is opgenomen. Hier hebben we weer eens een gegeten zoals we de vorige keer in Florida ontbeten, alleen was het hier dan ons middag eten.

Uit eindelijk zijn we vertrokken naar Mannings Park. Dit bleek achteraf niet zo handig te zijn omdat dit een rondeind rijden was, merendeels bergopwaarts.

Uiteindelijk een campground gevonden zoals de vorige keer in een natuurpark, alleen nu met minder rooklucht.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal,
    Fijn om te lezen dat alles goed gaat met jullie. De camper is inderdaad een slagschip, maar van alle gemakken voorzien!! Ron wil weten of Reddy al schade heeft gemaakt met de
    camper(misschien een totempaal omver gereden)? Geniet ervan met zijn 5jes bij het kampvuur. Blijven jullie volgen. Groetjes Ron,Ché,Sem,Noa

    BeantwoordenVerwijderen